ΒΟΗΘΕΙΑ - ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα και οδηγίες για την χρήση της πλατφόρμας.

Βήμα 1ο: Πρόσβαση στην ηλεκτρονική πύλη

Πατήστε τον σύνδεσμο http://www.medimarksurveys.gr/. Στη σελίδα που εμφανίζεται, εισάγετε το όνομα και κωδικό χρήστη που έχετε λάβει στο e-mail πρόσκλησης συμμετοχής.

Βήμα 2ο: Πρόσβαση στο ερωτηματολόγιο

Μόλις εισέλθετε στην πύλη, θα δείτε τον κατάλογο με τα τρέχοντα ερωτηματολόγια στα οποία συμμετέχετε και εκκρεμεί η συμπλήρωσή τους, καθώς και τις καταληκτικές τους ημερομηνίες. Για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, πατήστε το κουμπί "Συμπλήρωση Ερωτηματολογίου".

Βήμα 3ο: Συμπλήρωση του ερωτηματολογίου

Απαντήστε στις ερωτήσεις που εμφανίζονται στην οθόνη επιλέγοντας με το ποντίκι του υπολογιστή σας την απάντηση ή πληκτρολογώντας τις σχετικές απαντήσεις, ανάλογα με την ερώτηση. Σε κάθε σελίδα, στο πάνω κεντρικό μέρος της οθόνης υπάρχει μια μπάρα που σας ενημερώνει για την πρόοδο του ερωτηματολογίου. Όταν έχετε δώσει όλες τις απαντήσεις σε μια σελίδα πατήσετε «Επόμενη σελίδα» και θα μεταφερθείτε στην επόμενη σελίδα. Μετά την τελευταία σελίδα (όταν η μπάρα θα δείχνει 100%) πατήστε «Αποστολή απαντήσεων».

Διόρθωση: Σε περίπτωση που θέλετε να διορθώσετε κάτι σε μια από τις προηγούμενες σελίδες, μπορείτε να πατήσετε «Προηγούμενη σελίδα» και θα μεταφερθείτε στην προηγούμενη σελίδα, όπου μπορείτε να διορθώσετε οποιαδήποτε απάντησή σας.

Έλεγχος: Κατά τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, μπορεί να εμφανιστεί στο κάτω μέρος μιας ερώτησης ένα μήνυμα που θα σας παρακαλεί να ελέγξετε την απάντησή σας. Αυτό σημαίνει πως η συγκεκριμένη απάντησή σας δεν έχει λογική ακολουθία με κάποια άλλη απάντηση που έχετε δώσει προηγουμένως. Διορθώστε την λανθασμένη απάντηση και συνεχίστε.

Προσωρινή αποθήκευση: Εάν κατά τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου χρειαστεί να διακόψετε, μπορείτε να πατήσετε «Προσωρινή αποθήκευση και έξοδος» στο κάτω μέρος της σελίδας που βρίσκεστε. Όταν θα εισέλθετε πάλι στην πύλη, θα μπορείτε να συνεχίσετε από το σημείο στο οποίο διακόψατε.

Θα βρείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης σας στο τέλος του e-mail που έχετε λάβει, το οποίο σας προσκαλλεί να συμματάσχετε στις έρευνες της Medi Mark.

Εάν δεν έχετε λάβει το e-mail αυτό, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση medimark@hol.gr.